• 12 juni, 2020

Do more be better

Do more be better

Do more be better 1024 1024 Michael Alphov

Frasen ”Do more be better” används av gymkedjan STC där jag är medlem sedan många år. Detta innebär att jag ser dessa ord ofta och desto mer jag tänker på desto mer rätt är dem. Ska du bli bra på något så gäller det att, först och främst, att vet vad du vill bli bättre på innan du startar att resan med  ”Do more be better”.

Tänker att den period som vi nu går in i med sommarledighet är ett perfekt tillfälle att bli bättre på något. Det kan handla om fysisk träning, ny kunskap inom ditt yrke eller så börjar du ta steg mot ”den där hobbyn” som du tryckt undan så länge för att du inte har tid. Tid är allt du har men du har inte obegränsat så välj noga vad du göra med din tid men att säga att du inte har tid är bara att lura sig själv.

Do more be better handlar om att etablera vanor som leder till utveckling och förbättring av nuläget och det man aldrig får glömma är att de personer som du tycker gör extraordinära insatser är precis som du och jag. Det finns inga supermänniskor utan det finns människor som gör fantastiska prestationer och som har fantastiska kunskaper inget annat. Men hur har de gjort för att lyckas tänker kanske du? Ledtråden är ”Do more be better”…

Som avslutning utmanar jag dig att tänka efter vad du vill utveckla denna sommar. Sätt målet, gör planen, skriv ned planen och ta första steget för det är alltid det svåraste!

Nu kör vi!

-Michael