Chefsnätverk

Det handlar om dig!

Kompetensutveckling och då framförallt, personlig kompetensutveckling är ofta eftersatt på chefsnivå men handen på hjärtat: vad kan vara viktigare?

Som chef är din absolut viktigaste uppgift att ge rätt förutsättningar för att all din personal ska prestera så bra som de vill, kan och bör. Därför kan vi stolt berätta att att alla våra chefsnätverk har som mål att göra dig som ledare lite bättre, lite klokare och lite mer inspirerad vid varje tillfälle som nätverket träffas. Allt för att du som ledare ska fortsätta utvecklas dag efter dag. Du förtjänar det och dina medarbetare tjänar på det.

En stor skillnad på våra chefsnätverk jämfört med andra är att det är våra medlemmar som ytterst beslutar gällande både kommande teman samt datum för när alla träffar ska genomföras.

Så här går det till

CFO Update® och CEO Update® är professionella mötesplatser för chefer där kompetensutveckling, inspiration och nätverkande står i fokus. Varje nätverk har fyra träffar (3 halvdagar och 1 heldag) gånger varje år där fem olika teman/ämnen är i fokus (ett ämne per halvdag). Träffarna är antingen en hel- eller halvdag där lunch och fika givetvis ingår vid alla tillfällen. Alla föreläsare är ledande experter inom sitt unika kompetensområde vilket gör att träffarna upplevs som oerhört relevanta och anpassade för medlemmarna i alla unika nätverk som vi tillhandahåller.

En sak som skiljer oss från andra nätverk är att det ytterst är våra medlemmar som gemensamt bestämmer både kommande teman och datum för när alla träffar ska genomföras.

Så vad väntar du på? Bli medlem redan idag och ta nästa steg gällande din personliga utveckling. Du kommer att tacka dig själv!