Börja här

VÄLKOMMEN!

Michael Alphov heter jag och jag hjälper personer, grupper och företag att frigöra tid och energi genom effektiva arbetsmetoder.

Tid, fokus och energi som istället kan användas till det som verkligen betyder något. I mer än 12 år har jag föreläst, utbildat och coachat individer och grupper till att arbeta smartare med enkla och konkreta verktyg vilket innebär att jag har träffat tusentals människor och möter alltför ofta en enorm frustration över att man inte ”hinner jobba”. När jag frågar varför så är svaret bland annat att det kommer så många mail, det är så många och långa möten, det finns inga tydliga mål eller en tydlig riktning på var verksamheten ska ”ta vägen”, man har inte riktigt koll på vad som är viktigt på riktigt, chefer hinner inte leda sin medarbetare, uppgifter som borde göras görs inte för att något annat ”dök upp” och prioriterades högre för stunden vilket leder till att viktiga saker inte blir gjorda etc.

Listan kan göras ännu längre men jag tror att du förstår min poäng med att det, med stor sannolikhet, går att göra saker enklare, bättre och smartare.

KAN MAN GÖRA ANNORLUNDA FÖR ATT FÖRÄNDRA SIN SITUATION?

Självklart kan man det och målet med alla föreläsningar och utbildningar är att utveckla genom att förenkla. Oavsett om du går på en av mina föreläsningar eller deltar i en utbildning eller ”bara” läser mina tips så kommer min röda tråd alltid vara tips och verktyg på effektiva metoder för att du ska sluta slösa bort tid på saker och uppgifter som verkligen inte leder någonstans. Min förhoppning är att jag inspirerar och hjälper dig fokusera på att istället använda de 86400 sekunder som du har till förfogande varje dygn på bästa sätt.

Jag är säker på att du har mängder av roliga, utvecklande och viktiga saker som du hellre gör, både på jobbet och hemma, än att slösa bort din tid!

VAD ÄR DÅ FRAMGÅNG?

Det är bara du själv som kan avgöra det men det behöver inte nödvändigtvis vara att du gör mer saker på jobbet. Det kanske istället handlar om att du gör rätt saker vilket ger dig tid över istället för övertid fastän du presterar och levererar toppresultat. Tiden du får över kan istället spenderas med din familj, eller med dina vänner, du kan träna, du kan vila eller så får du kanske äntligen tid över att lära dig italienska som du pratat om i många år. Oavsett vad du väljer att göra så är jag är övertygad om att du redan nu vet vart du skulle lägga din frigjorda tid, eller?

KAN DETTA VARA NÅGOT FÖR DIG?

Alla personer och organisationer jag träffar berättar gärna och ofta om hur ”speciell och komplex” deras vardag och verklighet är och det är givetvis helt sant. Det går inte att jämföra olika branscher, organisationer etc. men ser man bortom detta är utmaningarna när det kommer till effektivitet och ledarskap ofta desamma. Därför kan jag stolt berätta att kunderna är allt från stora internationella koncerner, privata bolag, kommuner till statliga myndigheter med den gemensamma nämnaren att alla är öppna för och intresserade av utveckling för att nå framgång. Jag har även förmånen att genomföra uppdragen både i och utanför Sverige.

Så svaret på frågan om det är något för dig är förhoppningsvis ett rungande ja förutsatt att du/ni är intresserade av att ta eget ansvar för att öka din/er prestation!

Ha en fortsatt produktiv dag och kom ihåg att om du vill ha skillnad måste du göra skillnad!

-Michael