• 28 februari, 2019

Avsnitt #86 av podden: Vi möter Carl Fhager

Avsnitt #86 av podden: Vi möter Carl Fhager

Avsnitt #86 av podden: Vi möter Carl Fhager 1024 1024 Michael Alphov
Vi är mycket glada att presentera Carl Fhager som veckans gäst. Carl arbetar idag som advokat och delägare på MAQS advokatbyrå där han tillhör deras commercialgrupp och leder teamet som arbetar med sport & underhållning. Han har en bred erfarenhet av förhandling av diverse avtal och det är inom ämnet effektiv förhandling som samtalet kretsar.
 
I sin roll arbetar dessutom han med ett flertal fotbollsspelare vilket leder oss in på förhandlingsnack om aggressiva ryssar, ”övertrevliga” amerikaner samt vikten av att förstå österländsk kultur när en förhandling sker i Asien. Carl har öven en bakgrund om sportchef i BK Häcken samt så driver han den framgångsrika podcasten, förhandlingspodden sedan 2016.
 
➡️Vill du bli bättre på att förhandla och få tipsen på hur du ska öka sannolikheten för att ”vinna” så är detta avsnittet för dig.
 
➡️podden hittar du på Itunes, Spotify, Acast samt övriga platser där poddar finns. Om du inte redan prenumererar så är det hög tid och då hamnar alla nya avsnitt i din poddapp. Effektivt, precis som vi vill ha det.
 
Trevligt lyssnande och hoppas ni gillar samtalet lika mycket som vi gjorde!