• 20 april, 2017

Johan Örtendahl gästar podden Alphov & Lopez

Johan Örtendahl gästar podden Alphov & Lopez

Johan Örtendahl gästar podden Alphov & Lopez 1024 858 Michael Alphov

AVSNITT 46 AV PODDEN ALPHOV & LOPEZ ÄR UTE NU!

Veckans avsnitt är ett riktigt pangavsnitt då vi gästas av den oerhört skicklige och trevlige Johan Örtendahl som arbetar med prestationsutveckling genom sitt företag Omtanken J&M.

Prestationsutveckling är, som sagt, dagens tema och framförallt hur man kan nå större framgång genom att tänka annorlunda och tänka rätt. Johan Örtendahl som är fil. kand. i idrottspedagogik vilket kompletterats med ytterligare 40 poäng i psykologi med inriktning mot idrott och friskvård.

Johan är ofta anlitad både inom näringslivet av organisationer som vill utvecklas samt så arbetar han sedan 2007 med att utveckla spelarna i IFK Göteborg där uppdraget är att förbättra prestationen för spelarna och ledarna i A och U-truppen.

”Krångla inte till saker i onödan” återkommer ständigt från Johan och i podden delar han med sig av sina bästa tips för hur man kan tänka ”mer rätt”, hur han ser på motivation och varför det är oerhört viktigt med ett fokuserat målarbete för att utvecklas. Det blir dessutom massor av sköna historier, bl.a. om hur han fick Tobias Hysén att sikta oerhört mycket högre än vad han själv trodde var möjligt!

Podden hittar du som vanligt via Itunes, Acast samt alla övriga podcastappar.

Vi vill också tacka våra vänner på Scandic Europa som lånade ut en lokal till oss för inspelningen.

Trevligt lyssnande!