• 22 december, 2017

Stort tack för ett inspirerande 2017

Stort tack för ett inspirerande 2017

Stort tack för ett inspirerande 2017 1024 1024 Michael Alphov

Med två dagar kvar till julafton vill jag passa på att tacka er alla för ett fantastiskt 2017! Tack till alla er som deltagit i någon av mina utbildningar eller föreläsningar. Tack till alla er som hör av er med frågor och till alla ni som lyssnar på podden.

Det är otroligt roligt att få var med och hjälpa er mot den fortsatta framgången och, exempelvis, utvärderingen från årets sista föreläsning gör mig oerhört glad då mina tips verkar fungera även i praktiken:

– Inspirerande föreläsare! Passade bra i vår verksamhet.
– Underbart avslut på en arbetsvecka. Så inspirerande föreläsare. Humor, kort och tydlig info. Bra verktyg.
– En av de bästa föreläsningar/utb. jag varit med om. Väntar på nästa möte när jag kan använda dagens tips och ideér.
– God Jul från mig. Väldigt rolig är du.
– Superbra föreläsare.

Som vanligt delar jag inte ut några julklappar till er kunder under även detta år går pengarna istället till Barncancerfonden genom Team Rynkeby – God Morgon.

Till sist vill jag önska dig och din familj en riktig God Jul och ett Gott Nytt år så se och hörs vi 2018!

-Michael

Ps. Vill du boka en träning eller föreläsning under 2018 är det bara att höra av sig så syr vi ihop en lösning som passar just dina behov och mål.