• 6 april, 2023

#173 Gabriella Wejlid – Konsten att få hjärnan att göra som du vill

#173 Gabriella Wejlid – Konsten att få hjärnan att göra som du vill

#173 Gabriella Wejlid – Konsten att få hjärnan att göra som du vill 1024 1024 Michael Alphov

”Den mänskliga hjärnan har alltid fascinerat mig. Vi människor har en otrolig förmåga att föreställa oss framtidsscenarion, skapa produkter ur fantasin och hitta lösningar på situationer som ännu inte inträffat. Varje dag tar vi beslut där vi skickligt väger in känslor, relationer, troliga scenarion och vår samlade erfarenhet.” skriver författaren och föreläsaren Gabriella Wejlid i förordet i sin nyutgivna bok.

Vi har träffat Gabriella för ett samtal om hur man mer ofta kan få hjärnan att göra som man vill för det är precis vad man kan enligt henne genom att förstå hur allt hänger ihop. Vi pratar givetvis om hur hjärnan är uppbyggd och hur man kan hitta motivation och inspiration när man som mest behöver det.

Dessutom tipsar Gabriella om hur man ska gå tillväga för att skapa och implementera de vanor man önskar samtidigt som man är kreativ. Ingen dum kombination om du frågar oss!

Det avslutande kapitlet i boken heter ”bli lugn och fokuserad när du vill” och det är något som många upplever som en utmaning i dagens stressade tillvaro så tipsen hon delar gällande detta kan verkligen göra skillnad.

Apple podcast 

Spotify 

Gabriellas hemsida 

Vi säger tack till Gabriella för att du delar med dig av din klokskap och med det så önskar vi trevligt lyssnande!