• 31 januari, 2022

Vi fortsätter som stolt guldsponsor till Team Rynkeby – God Morgon

Vi fortsätter som stolt guldsponsor till Team Rynkeby – God Morgon

Vi fortsätter som stolt guldsponsor till Team Rynkeby – God Morgon 1024 1024 Michael Alphov

Som företagare måste man hela tiden fatta beslut.
Vissa små och vissa stora.
Vissa mindre viktiga och vissa mer viktiga än andra.
Därför känns det oerhört skönt att årets viktigaste men samtidigt lättaste beslut redan är fattat detta år.

Vi är nämligen med även detta år som guldsponsor till Team Rynkeby-God Morgon Värmland som tillsammans med alla andra team i Sverige och Norden helt ideellt arbetar för att samla in så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden. Det innebär helt enkelt att alla pengar Team Rynkeby samlar in skänker de till barncancerfonden och det brukar i Sverige vara runt 35 miljoner kronor per år.

Hela projektet är magiskt och jag har haft förmånen att själv få vara med under tre år. Läs gärna mer på www.team-rynkeby.se om deras insats, hur du kan bli sponsor, hur du kan ansöka om att vara med eller om du bara vill swisha en tjuga eller två.

Barncancerfonden, som organisation, ligger mig och min min familj oerhört nära hjärtat efter att ha förlorat vår dotter Meja i cancer 2013. Viktigt i sammanhanget är också att nämna att Barncancerfonden inte får några som helst statliga eller kommunala bidrag utan är helt beroende av donationer där varje krona räknas och gör skillnad i kampen för att lösa gåtan med barncancer.

Tillsammans vi gör skillnad!
Michael Alphov
Ägare, Effektiva Metoder Norden AB