• 9 april, 2020

Glad Påsk och glad utveckling!

Glad Påsk och glad utveckling!

Glad Påsk och glad utveckling! 1024 1024 Michael Alphov

Påskledigheten närmar sig för de flesta utom för alla som, oavsett dag, håller vårt land igång. Denna påsken blir för många en väldigt annorlunda påsk utan familjen och vänner och så måste det vara just nu. Allt för att vi gemensamt ska ta ansvar och göra det lilla som vi alla kan göra. 

För mig, som har förmånen att vara ledig,  är också denna tid ett perfekt tillfälle för att ta chansen att lära mig nya saker på- Därför vill jag tipsa om några bra källor som jag själv gillar för min egen kompetensutveckling.

LinkedIn Learning 

Om du har ett premiumkonto på LinkedIn finns det massor av utbildningar som du kan ta del av. Verkligen massor!

Oliver Lopez och Structsales 

Min poddkompanjon, Oliver Lopez, driver bolaget Structsales och på deras hemsida finns en stor kunskapsbank med massor av webinarier, texter och videos inom försäljning.

Börja använda den kostnadsfria tjänsten Feedly

Jag har tipsat om detta förut och kommer garanterat tipsa om detta igen men Feedly är en fantastisk tjänst som sparar oerhört mycket tid för mig. Skapa ett konto, lägg till de flöden och bloggar som du vill följa och du har skapat en plats där allt du vill läsa finns och uppdateras automatiskt. Briljant och effektivt!

…dessutom tipsar jag, givetvis, om min egen kunskapsbank där du kommer år min blogg, podden och kan anmäla dig för att prenumerera på mina nyhetsbrev.

Ha nu en riktigt skön påskledighet och håll avstånd så tar vi oss igenom detta tillsammans!

-Michael