• 24 april, 2020

Får du inte det resultat du vill?

Får du inte det resultat du vill?

Får du inte det resultat du vill? 1024 1024 Michael Alphov

Denna blogg har, sedan åratal, kommit med ett nytt tips varje fredag för att förenkla i det vardagliga arbetet och jag ser ingen anledning att ändra på detta trots att det är både en märklig, svår och osäker tid vi just nu befinner oss i.

Ingen var hur det ska sluta?

När ska det sluta? Ska det sluta?

Ingen vet och det enda vi vet är att vi inte vet.

Dock försöker jag, och säkert även du, att försöka se och göra det bästa av situationer: Tro mig, jag har varit nere på botten och vänt och jag vet att det går att ta sig upp. Det går att fokusera om. Det går att ladda om. Det går att välja att välja att kämpa. Det är inte lätt och det går inte lätt men det går. 

När det nu finns lite ”extra tid” till förfogande tycker jag att du ska fundera över om du verkligen får det resultat du vill? Använder du din tid på smartast sätt? Gör du allt du vill göra? Gör det som du mår bra av att göra?

Om inte så är det dags att justera. Det är dags att ta kontrollen och välja att köra bilen och inte sitta i baksätet. Att våga se framåt och att våga se möjligheter låter som två gamla slitna klyschor sagda att en föreläsare som undertecknad men det är sant. Du vet och jag vet.

Får du inte det resultat du vill är det dags att göra något åt det så frågan är, vad väntar du på?