• 9 juli, 2019

#40dagarsutmaningen är i full gång

#40dagarsutmaningen är i full gång

#40dagarsutmaningen är i full gång 1024 1024 Michael Alphov

Vad vill du utveckla i sommar?

Du har garanterat något du vill börja med eller kanske sluta med? Du har försökt men inte lyckats. Du har ramlat tillbaka i gamla vanor eller kanske rättare sagt, ovanor. Du intalar kanske dig själv att det inte beror på dig och kommer på massor av ursäkter och bortförklaringar för att rättfärdiga att du inte gjort det du sagt att du ska göra. Vet du vad? Nu räcker det. 
Nu är det dags för #40dagarsutmaningen!

Min utmaning till dig är följande:

➡️Bestäm 1️⃣till 2️⃣saker du vill utveckla och förbättra
📆Upprepa och GÖR din aktivitet(er) i 40 dagar
✔️Dokumentera hur det går. Dra ett streck på ett papper, kryssa i kalendern, använd appen strides eller vad som nu passar dig men dokumentera din framgång. Steg för steg.

Men ska man inte vila på sommaren?

Återhämtning, vila och att låta hjärnan gå på sparlåga under vissa stunder är oerhört viktigt. Forskningsrapporter pekar tydligt på just detta och därför är sommaren perfekt för denna utmaning. Du har massor av tid att vila och behöver bara använda lite tid varje dag för att få det resultat du vill. Det är som allt annat i livet, det ena utesluter inte andra och jag anser att semestern är perfekt för att ta många små steg framåt mot ett stort resultat!

Jag hjälper dig på vägen 👊🏻

Under 40 dagar kommer, varje dag klockan 10.00, nya smarta inspirationstips på Facebook och Instagram. Det kan vara boktips, poddtips, effektivitetstips etc. Helt enkelt en skön blandning på så saker som jag tror ger dig inspiration och kunskap för din personliga utveckling.

Jag hoppas du hänger på utmaningen och mitt råd är att utmana minst tre personer att hänga på #40dagarsutmaningen. Dela inlägget, tagga och utmana andra. Då kan ni stötta och peppa varandra under hela resan till bättre vanor!

Nu kör vi!
-Michael

Ps. mina två utmaningar är följande: #1 Träna varje dag #2 Läsa en ”fackbok” i minst 45 minuter varje dag för ny inspiration och kunskap