• 11 oktober, 2019

Hur samlar du ny kraft?

Hur samlar du ny kraft?

Hur samlar du ny kraft? 1024 1024 Michael Alphov

Varje fredag morgon försöker jag hålla ren i min kalender. Tiden mellan 08.00-09.30 är så viktig så jag har till och med sagt till kunder att jag varit upptagen med andra uppdrag och inte kan komma till dem just på den tiden. Vad är det då som är så viktigt på just den tiden tänker kanske du? Jo, timmen mellan 08-09 är det fotboll som gäller tillsammans med ett skönt gäng.

Alla med olika bakgrund, jobb och ålder men med den gemensamma nämnaren att alla älskar att spela fotboll. Idag har vi spelat i i ett höstligt Göteborg som bjöd på duggregn och 8 grader varmt. Trist? Inte alls utan helt perfekt och det hade jag sagt oavsett vilket väder det varit för det spelar ingen roll. Ingen roll alls utan timmen ger världens skönaste start på veckans sista dag. Den ger mig så mycket energi och glädje att yttre faktorer inte spelar någon roll. 

Denna veckan har varit intensiv med massor av utbildningar som ger mig massor av energi men de tar också massor av energi och kraft. Uppdragen har inneburit långa resor samt så har det, tyvärr, även varit en begravning inom familjen. 

En vanligt ovanlig vecka helt enkelt. Precis som du säkert haft och kommer att ha. 

På fotbollsplanen är allt borta och under timmen vi spelar är fokus enbart på att spela fotboll där och då. Efteråt är det skönt snack i omklädningsrummet, ni som vet hur det är i den miljön ni vet, och sedan skyndar alla vidare till sina kontor och sina liv. Nästa fredag mer det dags igen med samma sköna känsla som resultat. 

Vad handlar då detta om? 

Att skaffa sig ny energi och ny kraft är mitt svar. Träning i allmänhet och fotboll i synnerhet är min bästa ”ventil” för att orka med att vara så bra som jag vill vara på alla plan.

Min uppmaning till er alla som läser är att fundera på vad som ger dig ny kraft och ny energi. Behöver det vara fotboll eller träning? Självklart inte utan hitta det som passar dig och se till att gör mer av det som ger dig kraften!

Ha en skön fredag! 

-Michael