• 18 maj, 2016

Det kom ett mail….

Det kom ett mail….

Det kom ett mail…. 1024 768 Michael Alphov

Jag måste bara dela med mig till er av en underbar historia. I början av mars fick jag ett mail där det stod följande:

”Hej Michael,

Jag och min vän är glada prenumeranter av eran fantastiska pod (har själv börjat använda detta ord fantastiskt mycket ;)).

Det är så att min vän Benny skall gifta sig i sommar. Då givetvis skall vi ha en svensexa, en grej som jag tror han skulle tycka var roligt/uppskatta är om vi på något sätt skulle kunna få en föreläsning av dig.”

Första tanken som slog mig var att det var någon som skämtade med mig men efter ett par mail fram och tillbaka med Christian, som tog kontakten med mig, insåg jag att det var på riktigt. Galet, men på riktigt. Jag menar, vem är sugen på att lyssna på en föreläsning om effektivitet på sin svensexa? Galet helt enkelt.

I helgen var det då dags och jag fick den stora förmånen att föreläsa för grabbarna och vi hamnade i massor av spännande och roliga diskussioner så jag vill egentligen bara säga ett stort tack till det glada gänget för att jag fick hänga med er ett par timmar! 

Benny! Jag vill önska dig stort lycka till med bröllopet den 18/6 och jag hoppas du och din blivande fru får en fin och effektiv framtid!

/Michael