• 10 januari, 2012

5 tips som gör att du håller ditt nyårslöfte

5 tips som gör att du håller ditt nyårslöfte

5 tips som gör att du håller ditt nyårslöfte 150 150 Michael Alphov

Tio dagar in på nya året så är har många redan gett upp sina nyårslöften och tänker att ”nästa år, kommer jag verkligen göra det jag lovar mig själv”

Om vi ska vara försöka vara positiva så har SIFO gjort en en undersökning som visar att hela 19% verkligen håller sina löften.

Det innebär ju att det finns en enorm förbättringspotential i Sverige och man kan ju fundera på vad de 19% gör som resten inte verkar göra? Jag tror att det handlar om några få enkla saker, här kommer våra 5 tips som kommer hjälpa dig att hålla dina löften! givetvis passar dessa 5 tips även när du sätter andra mål.

1. Rätt Mental Attityd! du påverkar dina egna tankar och dina tankar styr vad du verkligen kommer att göra.

2. Se till att hela tiden ha fokus på att målen ska innebära att du skapar förutsättningar för ge dig själv ”rätt känsla”  – hur vill du må när du nått dina mål?hur ska det kännas i magen? i huvudet?

3. Du måste ha en PLAN! utan en plan kommer det bli väldigt svårt att ta rätt steg vid rätt tillfälle.

4. Skriv ner dina mål – det räcker inte att ha sakerna i ditt huvud. Huvudet kan bara lagra ett par saker samtidigt så varje gång något nytt dyker upp så hamnar dina mål längre bort från dina tankar.

5. Sluta vänta på rätt tillfälle, rätt väder, rätt dag etc. Sätt igång och gör det du ska göra! utan handling inget resultat.

Lycka till och gör dig själv till en vinnare 2012! kom ihåg att du bestämmer själv din egen framgång till stor del!

Nu kör vi!

Ps. återkoppla gärna om du lyckas med dina mål.