• 13 juni, 2024

#224 Sommarlov

#224 Sommarlov

#224 Sommarlov 1000 1000 Michael Alphov

Sommarlov, men först…

..Ska första halvåret summeras! Vad var planen? Vad blev utfallet? Varför blev det som det blev och med vilken känsla går du på semester?

Precis dessa frågor pratar vi om i säsongens sista poddavsnitt där vi reflekterar över vårt eget nuläge men även vad vi ser hos våra kunder. Att stanna upp, att utvärdera och reflektera är, för övrigt, alltid en bra övning som vi alla borde göra mer ofta.

Dessutom blickar vi framåt och pratar om vad vi tror kommer att hända under andra halvåret. Vilka frågor kommer vara i fokus och vi kan avslöja så mycket som att det givetvis handlar om 4-dagarsveckan, AI, smarta processer, flexibelt arbetssätt och hur vi kan arbeta ännu smartare för att lösa ett skönt liv.

Vidare uppmannar vi alla att göra sin egen utvecklingsplan under sommaren och tipsar om både poddar, böcker och utbildningar (en lista finns i avsnittstexten när du lyssnar på avsnittet i valfri poddspelare)

Sist men inte minst viktigt: Michael avslutar avsnittet med 10 saker alla behöver göra innan de går på semester för att få ett bra avslut, en bra semester och ett bra försprång för en perfekt start efter ledigheten!

Lyssnar gör du på Spotify https://lnkd.in/dBHBFj76 eller apple podcaster https://lnkd.in/dzKj33yE

Med allt detta sagt vill vi önska en härlig sommar och trevligt lyssnande!

Michael & Oliver

Vill du samarbeta med podden är det bara att skicka ett mail på podd@alphovlopez.se

————————————————————————————————————————————————————————————————————

Podcasten drivs av sälj- och marknadsexperten Oliver Lopez samt ledarskap- och effektivitetsexperten Michael Alphov. Oliver driver till vardags Structsales AB och Michael driver Effektiva Metoder AB.

Kolla gärna in www.alphovlopez.se, www.structsales.se, www.michaelalphov.se samt www.updates.nu