• 23 december, 2020

God Jul & Gott Nytt År!

Gos-Jul-Michael-Alphov

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År! 1024 1024 Michael Alphov

Vilket år 2020 blev. När jag funderade på hur jag skulle ”rama in” detta inlägg och vad som bäst beskriver 2020  jag landade i följande: 

  1. Tack för ett annorlunda 2020!
  2. Tack för ett utmanande 2020!
  3. Tack för ett utvecklande 2020! 

Annorlunda behöver knappast kommenteras. En global pandemi var ju inte direkt något som stod inplanerat i kalendern för någon av oss men det var vad vi fick. 

Utmanande är väl en underdrift både för er om läser, för mig, för era bolag, för era familjer och vänner  samt alla er jag fått chansen att möta fysiskt eller digitalt under året.  Jädrar vad vi alla har fått kämpa och hitta nya vägar och nya lösningar. Att fokusera på att ställa om och inte in. 

Utvecklande är även det ett bra ord att summera 2020 för jösses vad vi lärt oss saker! Digitala möten är naturligt för de flesta numera. Utbildningar, föreläsningar och nätverksträffar fungerar att köra på distans med ett väldigt bra resultat. Utvecklingen gällande allas ”mindset” är även det en sak jag reflekterat över. Många har verkligen svängt om rejält till att se möjligheter i det mesta. Det får givetvis inte bli varken naivt eller klyschigt men en positiv grundinställning är så mycket bättre, roligare och framgångsrikt än det motsatta. Det bästa av allt? Du, bara du kan bestämma hur du ska tänka och agera. 

Jag vill med detta önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år! 

-Michael 🙏🏻