• 6 oktober, 2015

Bra processer ger framgång

Bra processer ger framgång

Bra processer ger framgång 1024 819 Michael Alphov

[lightbox link=”https://michaelalphov.se/wp-content/uploads/2015/10/Podden-avsnitt-12_Bra-processer.jpg” thumb=”https://michaelalphov.se/wp-content/uploads/2015/10/Podden-avsnitt-12_Bra-processer-620×496.jpg” width=”620″ align=”center” title=”Podden avsnitt 12_Bra processer” frame=”true” icon=”image” caption=””]Hur tänker du när du hör ordet processer och rutiner?

I avsnitt 12 av podden #effektivametoder pratar vi om ett ämne som är en viktig hörnsten för alla som arbetar effektivt och når framgång. Det handlar om processer, playbooks, mallar eller handlingsplaner, kalla det vad du vill men det är ett oerhört kraftfullt verktyg för att frigöra tid och få saker gjorda.
I podden pratar vi om våra egna mallar som är allt ifrån hur man skapar en mall till vad man ska packa med sig när man åker till stranden samt massor av smarta processtips gällande jobbet så klart.

Du hittar podden via Itunes och podcaster på vanligt sätt och för android gäller: http://traffic.libsyn.com/alphovlopez/12-effektiva-metoder.mp3

Trevligt lyssnande!