• 20 november, 2015

Framtidens försäljning – nytt poddavsnitt är ute!

Framtidens försäljning – nytt poddavsnitt är ute!

Framtidens försäljning – nytt poddavsnitt är ute! 1024 683 Michael Alphov

[lightbox link=”https://michaelalphov.se/wp-content/uploads/2015/11/Podden-avsnitt_16-kopia.jpg” thumb=”https://michaelalphov.se/wp-content/uploads/2015/11/Podden-avsnitt_16-kopia-620×414.jpg” width=”620″ align=”center” title=”framtidens-försäljning-effektiva-metoder-avsnitt 16″ frame=”true” icon=”image” caption=””]Vad är det som gör säljare framgångsrika och vad betyder det att vara modern när det gäller marknadsföring och försäljning?

I mångt och mycket har kundernas köpbeteende förändrats, någonting som sätter större press på oss som jobbar med försäljning. Hur bör vi tänka för att anpassa oss till vad kunderna söker utan att för den sakens skull följa kundens minsta vink. Är vi fast i hur vi själva säljer och har vi missat vad som är viktigt i kundens värld? Precis som i vanliga” relationer är vi mycket mer intressanta när vi inte pratar om oss själva hela tiden.

I avsnitt 16 pratar vi om de tre pelarna målgrupp – köpresa – innehåll och hur viktigt det är att dessa hänger ihop för att kunna ge kunden en bra upplevelse som till slut leder till köp och en bra affär för bägge parter.

Itunes: https://itunes.apple.com/…/16-framtidens-forsa…/id971761155…

Länk: http://traffic.libsyn.com/alphov…/16_-_effektiva_metoder.mp3

Trevligt lyssnande!