• 28 mars, 2024

#213 Alphov & Lopez svarar

#213 Alphov & Lopez svarar

#213 Alphov & Lopez svarar 1000 1000 Michael Alphov

Veckans avsnitt innehåller följande frågor och vi börja med att reda ut Jens P´s dilemma som är: Jag har en fråga, eller rättare sagt, en tanke jag vill bolla med er. Diskuterar denna fråga flitigt med mina kollegor så vill även höra era tankar.

”Vi har, precis som alla andra (antar jag åtminstone) problem med slöseri i olika former och vet även vad vi borde göra för att inte råka ut för samma slöseri igen. Åndå gör vi det. Varför är min fråga, varför?” En väldigt bra fråga som många känner igen sig och vi börjar svaret med en motfråga – ser alla på situationen på samma sätt?

Avsnittets andra fråga kommer från en man med nästan samma namn som ovan, nämligen Johan P som skriver följande: ”Oliver, du brukar ju prata om hur viktigt det är att prata insikter och värde i första kundmötet – men vad är viktigt i nästa steg – hur håller man dialogen levande och intressant?”

Även detta är en bra fråga som vi för vårt bästa för att besvara och en ”sneakpeak” är att svaret handlar om att inte ha för bråttom mot avslut…

Podden finns överallt där poddar finns som Spotify

Trevligt lyssnande och Glad Påsk 🐣
Michael & Oliver