• 20 juni, 2023

#179 – Marcus Jodin, guldmakare BK Häcken

#179 – Marcus Jodin, guldmakare BK Häcken

#179 – Marcus Jodin, guldmakare BK Häcken 1024 1024 Michael Alphov

– Vi ska jaga medaljer varje år men minst lika viktigt är jobbet för att befästa och utveckla BK Häcken som en stark samhällsspelare och en viktig kraft på Hisingen, sa BK Häckens nye VD när han tillsattes 2019.

Han fortsatte sedan med. ”Jag tror på fotbollen som en enorm kraft – ett internationellt språk – och där är BK Häcken en förening i absolut framkant. Vi samlar världens ungdomar i Göteborg varje sommar, vi är tillhörigheten för många barn här på Hisingen som lär sig att slå sin första bredsida, vi är gemenskap på en match på Bravida Arena efter en tung arbetsvecka. Att arbeta i den här föreningen är att göra skillnad.  BK Häcken är en unik förening som går sin egen väg och det har skapat en enormt bred verksamhet säger Marcus Jodin.

Vi har träffat Marcus i ett samtal om vad som ligger bakom Häckens stora framgångar de senaset åren. Hur de arbetar med sina mål och sin strategi för att alltid ta genomtänka men modiga beslut och hur ALLA i klubben ska kunna veta att de gör rätt saker och arbetar för att uppfylla målen och strategin.

Vidare pratar vi om hans syn på ledarskap, hur de fick 24 timmar på sig att bestämma sig att ta över Kopparberg/Landvetters elitverksamhet på damsidan samt vart han ser bollklubben Häcken i framtiden!

Podden finns överallt där poddar finns som, exempelvis, Apple podcasts 

Trevligt lyssnande!