• 13 augusti, 2009

Nu är vi igång igen!

Nu är vi igång igen!

Nu är vi igång igen! 150 150 Michael Alphov

Välkommen tillbaka från semestern! hoppas ni alla har haft en skön och välbehövlig vila. Sommaren är ju tiden då alla ska hinna göra allt som man aldrig annars hinner: vila, äta en sen frukost, fixa med huset eller sommarhuset, börja träna, grilla, bada, sola, träffa vännerna man ser alltför sällan, umgås med familjen…
ja, listan kan göras väldigt lång men iår bestämde sig jag och min fru för att nästan bara vara hemma och ta det väldigt lugnt. Jag måste säga att det har varit fantastiskt skönt att inte ha en massa måsten utan bara ta dagen som den kommer.

Översätt denna ”påtvingade semesterstress” som många känner till alla måsten på jobbet och plötsligt känner många hur pulsen ökar och att hjärnan börjar gå för högvarv direkt. Hur ska jag hinna göra allt kan vara en tanke som dyker upp. Mitt bästa och enklaste råd är att hela tiden tänka på vad som är viktigast att prioritera för att verkligen göra det som betyder något och inte bara göra allt som upplevs som bråttom. Saker som inte leder till verksamhetsmålen kan aldrig någonsin bli bråttom. Jag tror ni fattar vad jag menar. Viktigt vs. Bråttom är en enkel regel att följa!

Nu kör vi igen!

// Michael