Skapa och led högpresterande team

Ta första steget mot att skapa ännu bättre förståelse för hur högpresterande team fungerar!

Boka inspirationsföreläsningen  med Michael Alphov som innehåller mängder av konkreta och forskningsbaserade tips blandat med Michaels egna erfarenheter som elittränare i fotboll, chef samt lagkapen för ett av teamen i välgörenhetsorganisationen Team Rynkeby. 

Vad kan du förvänta dig som deltagare?

Föreläsningen skapa och led högpresterande team är en perfekt aktivitet för era medarbetare i deras fortsatta utvecklingsarbete och det övergripande målet är att alla deltagare ska få mängder av nya insikter och verktyg som är direkt användbara i vardagen. Föreläsningen Starka team ger framgång genomförs på ett pedagogiskt, lättsamt och inspirerat sätt där ”igenkänningsfaktorn” är hög och skratt blandas med allvar.

Så här går det till

Föreläsningen skapa och led högpresterande team genomförs på den tid och plats som ni önskar enligt överenskommelse. Det går givetvis bra att även genomföra det hela via team eller zoom om så önskas. Innan föreläsningen stäms innehåll och inriktning av. Allt för att verkligen säkerställa att fokus kommer vara på delar och metoder som ni har användning av i er väg till framgång. Vår personliga övertygelse är att alla har nytta av effektiva arbetsmetoder och vi är helt säkra på att du redan nu vet vad du är bra på och vad du behöver förbättra.

Därför törs vi påstå att metoderna som lanseras i föreläsningen skapa och led högpresterande team kommer hjälpa Er på vägen till att bli de framgångsrika lag Ni vill vara.

Fakta

60-120 min

Ni bestämmer

Ni bestämmer. Föreläsningen kan givetvis även genomföras live fast digitalt via Teams/Zoom.

33000 kr exklusive moms. Eventuella rese-/boendekostnader för konsulten tillkommer.

Som åhörare på föreläsningen Starka team ger framgång kommer du att:

  • Få bättre kunskap om vad ett team egentligen är
  • Få förståelse för vilka delar som är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team
  • Genomgång av ett teams olika utvecklingsfaser baserat på Susanne Wheelans forskning 
  • Genomgång om varför teamet behöver ett tydlig mål för att nå framgång
  • Genomgång gällande skillnaden mellan kultur och struktur och varför både delar behövs för att skapa framgång
  • Bättre förståelse för hur kedjan mål-prioritera-planera-agera hänger ihop och måste hållas för att olika flöden ska fungera
  • Genomgång gällande skillnaden mellan inre och yttre motivation och varför den en delen är att föredra
  • Genomgång av förändringskurvan skapad av Elisabeth Kübler-Ross 
  • Genomgång av olika beteendestilars önskan gällande kommunikation, samarbete och beslutsfattande
  • Bättre förmåga att ge och ta feedback 

Vem passar föreläsningen för?

Träningens form passar alla tjänstemän, oavsett befattningar då starka team är viktiga hörnstenar i alla tjänstemäns framgång. Kunderna, som redan idag bokar föreläsningar i starka och effektiva team är en blandning av stora börsnoterade koncerner, privata bolag och offentliga/kommunala/statliga verksamheter. Givetvis kan träningen genomföras både på svenska och engelska.