• 11 mars, 2016

Avsnitt 22 – ”Världens bästa kundbesök”

Avsnitt 22 – ”Världens bästa kundbesök”

Avsnitt 22 – ”Världens bästa kundbesök” 1024 684 Michael Alphov

[lightbox link=”https://michaelalphov.se/wp-content/uploads/2016/03/varldens-basta-kundbesok-alphov-lopez-23.jpg” thumb=”https://michaelalphov.se/wp-content/uploads/2016/03/varldens-basta-kundbesok-alphov-lopez-23-940×627.jpg” width=”940″ align=”center” title=”varldens-basta-kundbesok-alphov-lopez-23″ frame=”true” icon=”image” caption=””]

Hur genomför man världens bästa kundbesök?

I avsnitt 22 av podden pratar jag och Oliver (Structsales )om hur du förbereder, genomför och avslutar ditt kundmöte på bästa sätt. Hur du helt enkelt genomför världens bästa kundbesök!

Vi går igenom hur du planerar inför mötet, hur du gör ”research” gällande vem du ska träffa, hur du bör planera för vad du tänker ta upp på mötet, samt hur du bemöter och ”känner” av den du träffar.
Vi går också igenom vanliga misstag och konstaterar att det handlar om att inte slarva och vara noggrann med detaljer. Vi går även igenom hur du använder frågor för att få en bättre förståelse för kundens utmaningar, allt för att kunna ta reda på om det finns en grund för att jobba tillsammans.

Podden hittar du som vanligt i Itunes, Acast, Podcaster, Google play. Bara att söka på Alphov & Lopez!

Trevligt lyssnande!