• 23 maj, 2024

#221 – Alphov & Lopez svarar

#221 – Alphov & Lopez svarar

#221 – Alphov & Lopez svarar 1024 1024 Michael Alphov

Alphov & Lopez svarar ger alla er som lyssnar möjligheten att vara en del av showen genom att skicka in era brännande frågor inom ledarskap, produktivitet, försäljning, teamutveckling och marknadsfrågor.

I avsnitt  221 besvarar vi frågan från Camilla som lyder ”Jag försöker att planera så bra jag kan men det slutar ofta med att jag får lägga tid på att planera om för något annat dyker upp eller för den delen, någon annan dyker upp. Har ni några tips på hur jag ska göra?” Visst harvi det! Massor av tips till och med.

Avsnittets andra fråga handlar om värde och hur man kan vara mer ”värdeskapande” och det är Per som undrar följande: ”Hur ska jag tänka för att se till att jag skapar värde och inte bara fastnar i samma saker som andra säljare gör? Jag vill ju få mina kunder att välja mig och inte konkurrenterna?” En väldigt, väldigt bra fråga och Per, bara genom att du tänker på detta sätt särskiljer du dig från många konkurrenter. Givetvis försöker vi besvara även denna fråga i avsnittet på ett konkret sätt och vi tackar ödmjukast för att ni fortsätter skicka in era frågor på podd@alphovlopez.se

Trevligt lyssnande!

Michael & Oliver