Effektivt & hållbart ledarskap

Ta första steget mot en effektivare, roligare och enklare vardag som ledare!

Boka inspirationsföreläsningen Effektivt och hållbart ledarskap med Michael Alphov som innehåller mängder av konkreta och handfasta effektivitets- och ledarskapstips. Föreläsningen är en perfekt aktivitet för era ledare i deras fortsatta utvecklingsarbete och det övergripande målet är att alla deltagare ska få mängder av nya insikter och verktyg som är direkt användbara i vardagen som ledare. Föreläsningen genomförs på ett pedagogiskt, lättsamt och inspirerat sätt där ”igenkänningsfaktorn” är hög och skratt blandas med allvar.

Vad kan du förvänta dig som deltagare?

Föreläsningen Effektivt och hållbart ledarskaps övergripande mål är att alla deltagare ska få mängder av nya insikter och verktyg som är direkt användbara i det personliga ledarskapet. Föreläsningen genomförs på ett pedagogiskt, lättsamt och inspirerat sätt där ”igenkänningsfaktorn” är hög och skratt blandas med allvar.

Så här går det till

Föreläsningen Effektivt och hållbart ledarskap genomförs på den tid och plats som ni önskar enligt överenskommelse. Innan föreläsningen stäms innehåll och inriktning av. Allt för att verkligen säkerställa att fokus kommer vara på delar och metoder som ni har användning av i er väg till framgång. Vår personliga övertygelse är att alla har nytta av effektiva arbetsmetoder och vi är helt säkra på att du redan nu vet vad du är bra på och vad du behöver förbättra.

Därför törs vi påstå att metoderna som lanseras i föreläsningen effektivt och hållbart ledarskap kommer hjälpa Er på vägen till att bli de ledare Ni vill vara.

Fakta

75-90 min

Ni bestämmer

Ni bestämmer. Föreläsningen kan givetvis även genomföras via Teams/Zoom.

26000 kr exklusive moms. Eventuella rese-/boendekostnader för konsulten tillkommer.

Vad tycker deltagarna?

”Att göra sanningar verkliga och lyfta fram orimligheten i vardagen i syfte att ge oss som lyssnar en uppenbarelse om att det är dags för förändring gör Michael med solklar naturlighet.

Med ett stort leende och glimten i ögat får han oss att bli mer effektiva, skapa förutsättningar för ökad teamkänsla och påminna oss om att allt är möjligt.”

Lina Lilja, Hotellchef Scandic Europa

Som åhörare på föreläsningen Effektivt och hållbart ledarskap kommer du att:

 • Hur ser det ut idag? Varför är många chefer idag mer stressade än någonsin?
 • Vad är ditt ansvar och vad är inte ditt ansvar som ledare?
 • Få verktyg för att leda dig själv genom att arbeta smart och effektivt
 • Få bättre förståelse för hur ditt arbetssätt påverkar och påverkas av gruppens arbetssätt
 • Få kunskap om varför tydliga mål är en oerhört viktigt del för att gruppen/teamet/företaget ska nå framgång
 • Få bättre förståelse för hur kedjan mål-prioritering-planering-agera hänger ihop och måste hållas för att olika flöden ska fungera
 • Få bättre förståelse om vad som bygger starka och framgångsrika team
 • Lära dig mer om gruppdynamik och personprofiler
 • Få verktyg för att bli proffs på effektiv delegering
 • Få förståelse för vikten av och förstå skillnaden mellan struktur vs. kultur i en organisation
 • Lära dig mer om feedback och feedforward och när de olika ska användas

Vem passar föreläsningen Effektivt och hållbart ledarskap för?

Föreläsningen Effektivt och hållbart ledarskap passar alla personer i ledande befattningar. Alla har stora vinster av att med en ökad personlig effektivitet och ett bättre ledarskap minska sina tidstjuvar samt frigöra tid och energi till att leda människor och verksamhet framåt. Kunderna, som redan idag anlitar Michael som föreläsare är en blandning av stora börsnoterade koncerner, privata bolag och offentliga/kommunala/statliga verksamheter. Givetvis kan föreläsningen genomföras både på svenska och engelska.