Att leda på distans (Digital föreläsning)

Ta första steget mot en effektivare, roligare och enklare vardag som ledare på distans!

Boka inspirationsföreläsningen Att leda på distans med Michael Alphov som innehåller mängder av konkreta och handfasta effektivitets- och ledarskapstips. Föreläsningen genomförs digitalt under 45 minuter och är ett perfekt stöd för era ledare i deras fortsatta utvecklingsarbete. Förläsningens övergripande mål är att alla deltagare ska få mängder av nya insikter och verktyg som är direkt användbara i vardagen som ledare på distans. Föreläsningen genomförs på ett pedagogiskt, lättsamt och inspirerat sätt där ”igenkänningsfaktorn” är hög och skratt blandas med allvar.

Vad kan du förvänta dig som deltagare?

Föreläsningen Att leda på distans övergripande mål är att alla deltagare ska få mängder av nya insikter och verktyg som är direkt användbara i det personliga ledarskapet. Föreläsningen genomförs på ett pedagogiskt, lättsamt och inspirerat sätt där ”igenkänningsfaktorn” är hög och skratt blandas med allvar.

Så här går det till

Föreläsningen Att leda på distans genomförs på den tid som ni önskar under 45 minuter samt med 15 minuters frågestund efteråt. Innan föreläsningen stäms innehåll och inriktning av. Allt för att verkligen säkerställa att fokus kommer vara på delar och metoder som ni har användning av i er väg till framgång. Vår personliga övertygelse är att alla har nytta av effektiva arbetsmetoder och vi är helt säkra på att du redan nu vet vad du är bra på och vad du behöver förbättra.

Därför törs vi påstå att metoderna som lanseras i den digitala föreläsningen, att leda på distans, kommer hjälpa Er på vägen till att bli de ledare Ni vill vara.

Fakta

45 min + 15 min till frågor

Enligt överenskommelse

Webinarie/Teams/Zoom

26000 kr exklusive moms.

Som åhörare på föreläsningen "Att leda på distans" kommer du att:

  • Vad är skillnaden mellan att leda på distans jämfört med att leda ”face to face”?
  • Vad är ditt ansvar och vad är inte ditt ansvar som ledare på distans?
  • Få verktyg för att leda dig själv genom att arbeta smart och effektivt
  • Få bättre förståelse för hur ditt arbetssätt påverkar och påverkas av gruppens arbetssätt
  • Få kunskap om varför tydliga mål är en oerhört viktigt del för att gruppen/teamet/företaget ska nå framgång
  • Få bättre förståelse om vad som bygger starka och framgångsrika team
  • Få tips på vilka delar som behöver vara på plats för att medarbetarna ska kunna arbeta effektivt på distans
  • Få tips på hur du ska kunna leda, fördela och följa upp arbetet på gruppnivå men även på individnivå när man inte träffas fysiskt
  • Få tips på hur man kan hjälpa sitt team att underhålla det sociala behovet även när man inte träffas fysiskt i samma utsträckning

Vem passar föreläsningen Att leda på distans för?

Föreläsningen Att leda på distans passar alla personer i ledande befattningar som har sina team utspridda. Alla personer, chefer som medarbetare, har stora vinster av att med en ökad personlig effektivitet och ett smart ledarskap förbättra sitt gemensamma arbetssätt för att frigöra tid och energi. Allt för att kunna fokusera på att leda teamet och verksamheten framåt. Kunderna, som redan idag anlitar Michael som föreläsare är en blandning av stora börsnoterade koncerner, privata bolag och offentliga/kommunala/statliga verksamheter. Givetvis kan föreläsningen genomföras både på svenska och engelska.