Starka team ger framgång (Workshop)

Olika personprofiler, tydliga mål och tydliga roller är en förutsättning för att skapa starka team.

Ta första steget mot att skapa ännu bättre förståelse för hur starka team fungerar. Boka en heldags workshop med Michael Alphov som innehåller mängder av konkreta och handfasta tips blandat med Michaels egen erfarenheter som konsultchef, elittränare i fotboll och lagkapen för ett av lagen i välgörenhetsorganisationen Team Rynkeby.

Vad kan du förvänta dig som deltagare i workshopen "Effektiva Team"?

Denna workshop är en perfekt aktivitet för era medarbetare i deras fortsatta utvecklingsarbete och det övergripande målet är att alla deltagare ska få mängder av nya insikter och verktyg som är direkt användbara i vardagen. Workshopen Starka team ger framgång genomförs på ett pedagogiskt, lättsamt och inspirerat sätt där ”igenkänningsfaktorn” är hög och skratt blandas med allvar.

Så här går det till

Workshopen genomförs under en heldag på den tid och plats som ni önskar enligt överenskommelse. Innan start stäms innehåll och inriktning av. Allt för att verkligen säkerställa att fokus kommer vara på delar och metoder som ni har användning av i er väg till framgång. Vår personliga övertygelse är att alla har nytta av effektiva och konkreta tips för att skapa högpresterande team och  vi är helt säkra på att du redan nu vet vad Ni är bra på och vad du behöver förbättra. Därför törs vi påstå att metoderna som lanseras i workshopen kommer hjälpa Er på vägen till att bli så bra som Ni vill och förtjänar!

Fakta

1 heldag

Enligt överenskommelse

Teori & workshops

Ni bestämmer

29000 kr ex. moms

Vad tycker deltagarna?

”Supply Chains ledningsgrupp har valt att jobba med Michael Alphov, dels för att utveckla effektiviteten inom vårt team, dels för att skapa ännu bättre förutsättningar för verksamheten. Vi valde Michael för att han har ett unikt sätt att anpassa upplägget till våra behov och en förmåga att leda arbetet till konkreta resultat.

Jag upplever att han har hjälp oss att bli ett effektivare team och att skapa samsyn på hur vi kan få en effektivare verksamhet. Plus att vi fått med oss ett antal smarta verktyg för att jobba vidare med både strukturella och kulturella frågor på ett effektivt och resultatinriktat sätt.”

Adam Hedström, Valmet AB

Som deltagare i workshopen "Starka team ger framgång" kommer du att:

 • Få bättre kunskap om vad ett team egentligen är
 • Få förståelse för vilka olika delar som är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team
 • Få kunskap om vad laganda är och kan man om verkligen skapa laganda?
 • Få en genomgång av olika personlighetstyper, dess olika styrkor och skillnader
 • Lära dig mer om vad som krävs för ett bra samarbete
 • Lära dig mer om grupputveckling
 • Få bättre förståelse för skillnaden mellan kultur och struktur i en organisation och varför båda delarna måste fungera för att skapa framgångsrika team
 • Få kunskap om varför tydliga mål är en oerhört viktig del för att nå framgång
 • Få bättre förståelse för hur kedjan mål-prioritera-planera-agera hänger ihop och måste hållas för att olika flöden ska fungera
 • Lära dig mer om skillnaden mellan yttre och inre motivation
 • Få verktyg för att bli proffs på effektiv delegering
 • Lära dig mer om feedback
 • Lära dig mer om feedforward

Vem passar workshopen för?

Denna workshop passar alla organisationer som vill ge förutsättningar för skapa team i världsklass. Kunderna, som redan idag anlitar Michael som föreläsare är en blandning av stora börsnoterade koncerner, privata bolag och offentliga/kommunala/statliga verksamheter. Givetvis kan föreläsningen genomföras både på svenska och engelska.